Steunen

Check ook zeker even onze sponsors ...
Wij hebben ons hart helemaal verloren aan “the smiling coast” en nog meer aan de mensen. We willen hen graag meer kansen bieden en ondersteunen in hun mogelijkheden.
Wij geloven erin dat we een verschil kunnen maken. We willen er onze tanden in zetten, ons hoofd over pijnigen maar vooral onze handen uit de mouwen steken.
​Daarvoor hebben we jullie steun nodig. We zijn op zoek naar verschillende vormen van steun:
 

Financieel

Onze projecten moeten natuurlijk ook gefinancierd worden. Wij doen tal van activiteiten om onder andere het volleybalproject te steunen, het onderwijs te versterken en mensen te ondersteunen in hun eigen mogelijkheden zoals met het project in Kunting.Daarnaast krijgen we giften van individuen en bedrijven.

Want een project in Gambia op poten zetten en uitvoeren kost geld. De materialen die we krijgen, worden per container verscheept en we moeten er dan ook nog voor zorgen dat ze ter plaatse geraken, dit kost natuurlijk ook heel wat. We kunnen dus zeker elk centje gebruiken.

U kunt ons verder financieel steunen via de spaarpotjes die u op verschillende plaatsen vindt en daarnaast kan u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Rechtstreekse stortingen kunnen gedaan worden via onze Donatie pagina (dit is zonder fiscaal attest)

Stortingen, op onderstaande rekening, boven de 40€ op jaar basis geven je recht op een fiscaalattest hierdoor krijg je 45% van je donatie terug via je personenbelasting.
opm: de storting moet met vermelding zijn van:
naam + voornaam + straatnaam + huisnummer + postcode + Woonplaats
anders kunnen wij geen attest opmaken.

Warme Gloed vzw
Streepweg 12
2220 Hallaar
Rekening: BE18 7390 1669 0465

Indien je vragen hebt kan je ons steeds contacteren via het contactformulier.

Materieel

Wij zijn op zoek naar verschillende materialen.
Het is natuurlijk wel belangrijk dat alles nog in goede, bruikbare staat zijn. 

Kinder- en babykleding is nog steeds welkom maar volwassen kledij verzamelen we voorlopig NIET meer in.

Voor de plaatselijke ziekenhuizen (Bijvoorbeeld in Basse, ondersteund door Contano) zijn wij steeds op zoek naar klein medisch materiaal (verbanden, kleine medische toestellen, ...).

We willen de scholen graag financieel steunen om meer kinderen de kans te bieden onderwijs te volgen.  Daarvoor hebben ze natuurlijk ook het gebruikelijke schoolmateriaal nodig.

  • (kleur)potloden
  • schriftjes
  • slijpers
  • balpennen
  • ...

Als je zelf de kosten voor onderwijs op je wil nemen kan je intekenen op het peter- of meterschap voor een of meerdere kinderen.  Alle info hiervoor vind je op volgende post "Onderwijs creërt kansen"

Indien u nog vragen hebt over materiaal dat u wilt schenken of nog aan iets anders denkt, dan mag u steeds contact opnemen met ons via het contactformulier.

Sponsoring

In België doen wij heel wat activiteiten waarvoor wij regelmatig op zoek zijn naar sponsoring. Ook voor onze projecten in Gambia zijn we steeds op zoek naar sponsors voor bijvoorbeeld:

  • sporttruitjes
  • schooluniformen.

Sponsors kunnen steeds contact opnemen via het contactformulier.

Onderwijs geeft je een kans op een toekomst.

Het is niet voor elk kind mogelijk onderwijs te kunnen volgen omdat dit financieel op een gezin kan wegen.
omdat onderwijs een basis recht zou moeten zijn en omdat talent ook ontwikkeld moet worden hebben we besloten om te helpen waar we kunnen.

Helpen bij de bron is helpen aan onderwijs.

Mocht je interesse hebben of meer info willen gebruik de knop hieronder voor meer informatie.

Scroll to top